Loading...

Política de privacitat

D'acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la Finalitat de:
Informar sobre els productes o serveis publicats a la nostra web i respondre les seves peticions al respecte.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d'un contracte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: info@matrecuperatsrifa.es  adjuntant DNI o document equivalent que acrediti  la seva identitat.
A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
MAT RECUPERATS RIFA,SL, B61290524, C/CANTONIGROS,11 Pol Ind Les Malloles - 08500 - VIC - BARCELONA, 938856602

MAT RECUPERATS RIFA,SL, es compromet a complir amb el disposat en el reglament general de protecció de dades, així com a fer complir les mesures de seguretat tècniques i organitzatives implantades al personal al seu servei que tracti dades de caràcter personal, evitant d'aquesta forma, la pèrdua alteració i accés no autoritzat als mateixos. Aquest personal es troba subjecte al deure de secret i confidencialitat respecte a les dades que tracta en els mateixos termes que MAT RECUPERATS RIFA,SL.